dimarts, 19 de febrer del 2013

DEUTE DE L'AJUNTAMENT DE GUADASSUAR 2013

Amb data indeterminada del mes de desembre, el grup municipal PSPV-PSOE va repartir per la població aquest escrit:
EL DEUTE DE L'AJUNTAMENT DE GUADASSUAR: 8 064 000 EUROS
En els pressupostos per a l'any 2013, Guadassuar pagarà la barbaritat de 725 000 euros sols en interessos.
A finals de l'any 2011 i abans de les últimes eleccions generals, el deute de l'ajuntament de Guadassuar rondava els 3 milions d'euros.
Passades les eleccions generals del 20 de novembre del 2011, van aparèixer totes les factures amagades i pendents de pagament del nostre Ajuntament i ara un anys després, les factures per pagar, han elevat el deute del nostre municipi a  8 064 000 euros, o el que és el mateix, cada habitant de Guadassuar, tinga l'edat que tinga, té un deute de 1 317 euros.
La nefasta gestió del PP del nostre poble durant més de 17 anys, només ha servit per a elevar contínuament el deute fins els nivells actuals.
Durant els anys en què el Sr. Ribera i el PP ha estat al capdavant de l'equip de govern de Guadassuar, hem anat de desbarat en desbarat de manera que este Ajuntament s'ha ficat en diversos embolics o aventures de molt dubtosa viabilitat, i que necessitaran molts anys per a corregir la mala gestió dels diners dels nostres impostos.
L'impost del tractament del fem, ha apujat un 100%. L'aigua potable ha apujat un 40%. L'impost de béns immobles s'ha encarit un 20%. I no obstant això, l'endeutament s'ha disparat de tal forma que, en tota la Ribera Alta no hi ha cap poble que supere el deute per habitant del nostre poble.
He volgut inserir una taula perquè ens servisca d’orientació per a saber quins són els servicis obligatoris que tenen els ajuntaments. Estos depenen del Nombre d’habitants dels municipis. És falsa la creença que els ajuntaments han de crear quants més servicis millor. Els ajuntaments tenen unes obligacions que complir i pensar que es poden tindre els millors servicis que pel volum econòmic, puga a més mantindre'ls, atés que són els veïns els que amb les seues contribucions ajuden a fer que es puguen prestar els dits servicis.
Per tant és falsa la creença dels què ens representen quan pensen que si no fan edificis i instal·lacions, no fan res ( i no els tornaran a votar). També el manteniment i embelliment d’un poble que el convertisquen en més habitable i que contribuïsquen a una millor qualitat de vida dels veïns/es és una inversió immillorable. Els nostres representants han de concebre’s com a òrgans de govern que no sols s’ocupen de realitzar obres i prestar servicis, sinó d’ocupar-se del canvi i del progrés en la seua totalitat. De promoure el desenrotllament i la democràcia local, per mitjà de la participació i d’escoltar als veïns/es. A Guadassuar han caigut en errors de "bulto". No s’han fet estudis i previsions econòmiques del posterior manteniment de les instal·lacions, a més de fer uns edificis i instal·lacions sobredimensionades respecte a la població. Encara sort que els PAIs es van paralitzar perquè de complir-se les previsions de la bambolla immobiliària promoguda per la insensatesa dels nostres governants en el nostre poble, hui Guadassuar seria una pedania. Encara així a la vista està “l’èxit econòmic” que ha suposat per a l’ajuntament. Sabeu perquè? Perquè els errors dels polítics, dels banquers i dels rics en este país no es paguen.

SERVICIS OBLIGATORIS MUNICIPALS

TOTS ELS MUNICIPIS
MUNICIPIS DE            +5000 HABITANTS
MUNICIPIS DE         +20.000 HABITANTS
Enllumenat públic
Parc públic
Protecció civil
Cementeri
Biblioteca pública
Prestació de servicis socials
Arreplega de Residus
Mercat
Prevenció i extinció d’incendis
Neteja viària
Tractaments de residus
Instal·lacions esportives d’ús públic
Abastiment domiciliari d’aigua potable
 
 
Clavegueram
 
 
Accés als nuclis de població
 
 
Pavimentació de la vies públiques
 
 
Control d’aliments i begudes
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites