dimecres, 27 de febrer del 2013

EL DEUTE DE L’AJUNTAMENT DE GUADASSUAR: 8.064.000 €

Façana posterior i plaça del Nou Ajuntament de Guadassuar (sense acabar)
En els pressupostos per a l’any 2013, Guadassuar tindrà un increment en el IBI del 12 %. I un 2 % addicional que el PP ha aprovat il·legalment per a pagar les barbaritats comeses durant els últims anys pel govern del PP del nostre poble.
A principi de l´any 2012, Rajoy incrementà el rebut del IBI un 6%
En el mes de març, degut a l´enorme deute que l´ajuntament del nostre poble ha acumulat durant els últims anys el Sr. Ribera i sustentat per la majoria del PP, aplicà una nova pujada del 12% per a l´any 2013.
Com aquesta pujada del 12% no resulta suficient per afrontar el deute que tenim pendent, el 29 de novembre del 2012 el Sr. Alcalde torna aprovar una nova pujada addicional del 2%, pujada que és il·legal.
Com a conclusió podem dir que  de l´any 2012 a l´any 2013 el rebut del IBI s’incrementarà un 20%.
Exemple pràctic: un rebut de 100€ en el 2011, en el 2013 pagarà 120.
NOTA: L´agrupació de Guadassuar PSPV-PSOE presentà en els pressupostos de la Generalitat Valenciana per a l´any  2013 una proposta en la que es demanava que els barracons de l´Institut de Guadassuar foren substituïts per edificacions dignes. Aquesta proposta fou rebutjada rotundament pel PP.  Cosa que no entenem, ja que el cost aproximat d’aquests barracons és de 6000 euros mensuals. No eixiria més a compte i seria més digne substituir aquests barracons per edificacions?
Este escrit ha sigut distribuït per l’agrupació socialista de Guadassuar, per a coneixement de tota la població el dia 27 de febrer. Les falses promeses del PP de no apujar els impostos són un engany a tots els veïns/es, seguint l’exemple dels seus companys a nivell de la Comunitat i de la nació. Tot ho donaríem per bo si s’utilitzaren estos diners recaptats per a pal·liar la desocupació i que l’ajuntament realitzara contractes. Volem saber la gent que està sent desnonada dels seus llars per a intentar ajudar-los en contra de les entitats bancàries que estan sent depredadores imparables de la societat. Volem un ajuntament solidari amb totes les persones que estan patint els gastos superflus que contínua fent el nostre ajuntament. Si no saben quins són que ho pregunten, estem disposats a fer-los una llista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites