divendres, 2 d’agost del 2013

DIMISSIÓ DE LAURA OSCA COM A REGIDORA DE L'AJUNTAMENT DE GUADASSUAR

Levante EMV 28-06-2013 – Carlos Alós
L’alcalde de Guadassuar obri una crisi en el PP després de destituir la tinent d’alcalde que sonava com el seu relleu
Osca cessa després de diverses topades amb membres del govern local i la regidora diu que se’n va per qüestions personals
La decisió de l’alcalde es produïx després de diverses topades entre Osca i algun dels seus companys de partit. El més recent es va produir en l’última sessió plenària quan Osca, que llavors ocupava la presidència accidental del consistori ja que l’alcalde estava de viatge, va decidir abstindre’s en un punt de l’orde del dia en què es tractava sobre una qüestió laboral de l’ajuntament. Segons alguns dels assistents, la regidor de Personal, Amparo Clemente, li va recriminar el sentit del seu vot en un intercanvi de paraules amb una certa càrrega de tensió, segons van confirmar diferents fonts municipals, que inclús van assenyalar que membres de l’equip de govern havien fet el buit a actes organitzats per la regidor de Cultura. A Osca també li hauria molestat que la regidor de Personal canviara l’horari a les treballadores de la Biblioteca i la Casa de la Cultura sense el seu coneixement.
L’alcalde, José Ribera, va dir ahir que es tracta d’una «substitució» i que Osca abandona per motius personals perquè passa a ser directora d’un centre educatiu a Alginet. «Ha sigut ella la que ha dimitit, però seguix com a regidor. En el decret igual que li ho vaig donar, li ho he llevat. Tensió hi ha hagut sempre, però amb mi mai ha tingut cap problema, i amb la resta, el normal com ocorre en tots els llocs», va assenyalar Ribera.
Levante EMV 31-07-2013 P.F
Dimitix la regidora del PP de Guadassuar a la que l’alcalde va retirar al juny les competències
La situació de Laura Osca com a regidor del PP a Guadassuar encara que sense delegacions en l’equip de govern després de la seua destitució - a petició pròpia, segons l’alcalde – a penes ha durat un mes. La número dos del PP en les passada eleccions ha formalitzat la seua dimissió i el govern municipal va donar compte de la renúncia d’Osca a l’escó en l’últim ple. Les desavinences entre la qual era primera tinent d’alcalde i alguns membres del govern local, que es van arribar a evidenciar en públic, pareixen estar darrere d’este progressiu allunyament que ha acabat amb la seua dimissió, encara que Laura Osca va declinar ahir pronunciar-se sobre la seua renúncia... José Ribera va atribuir esta situació d’Osca a què s’havia vist “aclaparada”, però va negar l’existència de diferències internes en el grup, més enllà de les normals.
Les explicacions que dóna l’alcalde no se les creu ningú en el poble. No serà més aïna que, la regidora Laura, va defendre el que va creure que eren competències seues el personal de la biblioteca? Pot ser que tinga personalitat i opinió pròpia i defenga les coses que siguen bones per al poble, vinguen d’on vinguen? No serà que realment hi ha hagut una lluita pel poder, sense tindre en compte que en un partit es poden i han d’haver-hi diversitat d’opinions en cas contrari seria una dictadura? No serà que s’ha vist desprotegida davant d’esta situació i s’haja vist indefensa, i sense suport especialment per l’alcalde? Siga quina siga la resposta, Laura té el meu respecte i estima. Saps que tens el meu blog per si vols donar la teua versió dels fets. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites