dimarts, 12 de novembre del 2013

XXVé CROS PARE MANYANET - MEMORIAL P. JOAQUIM ROIG

Com cada any, esta data la tinc assenyalada en el meu calendari. Acompanyat per la meua filla Estefania, no podia faltar a la meua cita amb els religiosos de la comunitat i els bons amics professors/es i pares/mares del col·legi P.Manyanet de Reus. Per descomptat el que no conega Reus, ha de visitar-ho. Sempre que anem ens agrada fer un passeig pel centre de la ciutat i perdre’ns entre l’ambient de les seues gents, gent encantadora i amable on les hi haja.
Enguany els organitzadors pretenien donar realç al cros per a celebrar el XXVé aniversari. L’esforç i treball desenrotllat s’ha vist compensat en tots els sentits, per descomptat que ho han aconseguit: l’exposició, personalitats assistents, atletes participants, trofeus, regals i una organització com sempre perfecta. Enhorabona.
L’acte de l’ofrena de flors davant del monument del meu germà, com sempre em commou, veure com la gent el recorda i manifesta el seu respecte i afecte. Com la banda interpreta València en el seu honor amb un silenci que arriba a l’ànima i l’aplaudiment al finalitzar. Vull ressaltar les paraules que va dirigir el P. General Jesús Nieto:
Comunitat religiosa i educativa, autoritats que esteu al servei del bé comú i integral de les persones, família i amics:
La primera paraula és gràcies per la vostra presència i pel treball que tota la comunitat religiosa- educativa, des de fa 25 anys, està realitzant en favor de l'educació, integració i creixements dels nens-nenes i joves a través de l'esport. Gràcies als qui varen iniciar, i que actualment mantenen i segueixen animant aquesta iniciativa ja consolidada, als qui ofereixen el seu temps i dedicació en primera línea i els que, igualment importants i necessaris, treballen des de l'anonimat i la discreció.
La pedagogia manyanetiana educa per la vida i la família i l'esport és també una escola de vida que fomenta valors de convivència, respecte, sacrifici, generositat, lluita, treball en equip, il·lusió per aconseguir noves metes... i una escola de família en quant que és tota la família que s'implica en la pràctica i acompanyament dels fills en l'esport.
En el record i homenatge al P. Roig, que va viure bé convençut aquests ideals i els va practicar ell mateix, gran esportista ( a mi em guanyava sempre en les partides de squaix) i també en l'educació integral dels alumnes, renovo amb tots vosaltres l'aposta per l'esport i els valors positius que, a través d'ell, es desenvolupen a l'escola i augure, amb l'esforç i el treball de tots, la continuitat d'aquesta celebració familiar, escolar i festiva per al menys, 25 anys més.
Gràcies i que Déu, per intercessió de Sant Josep Manyanet, els beneeixi.
De moment i en espera de les paraules del P.P.Agustín Gimenez, director del col·legi, res més que agrair a tots el vostre treball i l’amabilitat i afecte que sempre em dispenseu. (Fotos: P. Joaquim Alqueza SF).
Tot el que vullgues saber sobre el cros ho trobaràs en els enllaços d’interés. Fes clic en CROS PARE MANYANET MEMORIAL P. JOAQUIM ROIG

2 comentaris:

  1. Guadassuar 10-12-2013
    Just abans d’anar-me vaig veure a Jordi Sanahuja aqueferat de captar les últimes imatges i li vaig dir que m’agradaria tindre el vídeo que estava gravant. Em va respondre que no em preocupara que ell m’ho faria arribar. Fa uns dies vaig entrar en el vostre bloc per a veure si hi havia alguna novetat i vaig veure el comentari del treball que havia fet Jordi amb el vídeo. Han passat dos dies i m’ha arribat el vídeo al meu domicili. L'he visionat tot i és preciós. Gràcies Jordi, pel fabulós regal que m’has fet. A la pròxima em poses el remitent i et contestaré particularment. Un abraç. Vicent

    ResponElimina
  2. Gràcies Vicent, aquest és el meu granet de sorra, per mi es un plaer poder col·laborar, però ja es veu al vídeo, quin munt de protagonistes, no? doncs gràcies a la feina de tots i cadascun d'ells el Cross ha estat possible i em permeto en nom de tots agrair molt sincerament el teu comentari. Ja fa temps que diem que el cros Pare Manyanet es més que un cros. Una abraçada.

    Jordi Sanahuja

    ResponElimina

contador de visites