dimecres, 13 de maig del 2015

ACTE DE CARRER PSPV-PSOE GUADASSUAR


FERNANDO DELGADO 2N. LLISTA PSPV-PSOE AUTONÒMICA PER VALENCIA
El periodista i escriptor tinerfeño Fernando Delgado, guanyador dels premis Planeta i Azorín, ha decidit donar el bot a la política per "principi ètic" i per a participar en "una època de canvi" que veu "il·lusionant" i contra la que creu "ingenu" resistir-se.
Delgado, establit en el municipi valencià de Faura des de fa quasi 20 anys, s’estrena en política als seus 68 anys com a número dos de la llista autonòmica del PSPV-PSOE per València, com a candidat independent per a les eleccions del pròxim 24 maig.
Guanyador del Premi Planeta en 1995 amb La mirada de l’altre, és llicenciat en Filosofia i Lletres i en Ciències de la Informació, i ha exercit de periodista en premsa, ràdio i televisió, a més d’escriptor de novel·la, poesia, llibres d’articles i assaig.
"Ara entrarem en el règim de 2015 i vull compartir eixe temps de canvi", afirma Delgado, qui considera esta circumstància "il·lusionant" i que representa una de les raons que li han mogut a acceptar el "privilegi" que, segons la seua opinió, és poder servir a la societat.
Fernando Delgado defén: "el canvi està ací i cal assumir-ho", i precisa que hi ha "gent més resistent al canvi, però és ingenu resistir-se, per no usar un altre terme". "Ben sovint veiem les coses que passen sense mullar-nos", reconeix l’escriptor, qui creu que si un té la possibilitat, "està obligat" a comprometre’s, i reivindica que la política "no és una professió".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites