dimecres, 23 de novembre del 2011

JO QUÈ SÉ...

Gràcies, senyor Zapatero
XAVIER SARDÀ
Tal com estan les coses, crec que s'entendran estes paraules com desinteressades, encara que mai se sap. Em dóna igual: permeta'm mostrar-li el meu agraïment personal per la seua tasca al capdavant del Govern. Permeta'm felicitar-lo especialment pel que ha fet vosté al llarg de l'últim any. Governar contra les pròpies conviccions per a evitar un mal major fa a l'estadista. No sé si acabarem com Grècia o Itàlia, però de moment ho ha evitat vosté perdent popularitat, vots i sons.
Ara que Rajoy serà president del Govern, es fa el bo i demana comprensió. Jo se l'atorgue, però ell se l'ha negat a vosté en una Espanya a la vora de l'abisme. És una pura qüestió de qualitat humana.
No és pura alternança, és un poc més. Que guanyen i vosté descansa. Crega'm. No és pura alternança, perquè és molt difícil oblidar el que han dit alguns antisistema del PP i la seua premsa incendiària. Han dit que vosté és d'ETA i que els ajudava a fugir. Han dit que la fiscalia i els jutges que han investigat els ruboritzants casos de corrupció eren ninots a les seues ordes. Han dit que els policies i els guàrdies civils que han perseguit delictes monetaris eren una banda de gossos corruptes que ensumaven només les preses que vosté els indicava. Han maleït al Tribunal Constitucional quan les seues sentències no els pareixien adequades.
No van votar en el Congrés a favor de les mesures econòmiques d'urgència per a escapar al rescat, a pesar que les consideraven oportunes. Estava treballant vosté per a Rajoy , sense Rajoy .
El vull felicitar vosté per això del “talante”, que prompte se trobarà a faltar. El vull felicitar com a català per això de l'Estatut. Ara diuen ací que vosté i Rajoy són el mateix. La pròxima vegada, impugne vosté l'Estatut al Constitucional. Total, perquè després li diguen que són vostés el mateix... Faça vosté com el PP i no perdrà vots en la resta d'Espanya.
A estes altures de la vida desitge la més bona sort a qualsevol Govern que isca de les urnes i es la desig també al senyor Rajoy . Al senyor Rajoy cal felicitar-lo com pròxim president del Govern, però en cap cas, insistisc, pel seu treball com a líder de l'oposició. Com més favorables li eren les enquestes, menys altura de mires. Pura cobdícia de majoria absoluta a qualsevol preu.
La vocació política és la més injuriada i incompresa per un ampli sector de la ciutadania. Segurament, això ha de doldre als que viviu intensament eixa vocació. Un president sap millor que ningú que els Reis Mags no existixen a pesar que, això sí, tot el món demana al Govern la màgica solució dels problemes.
Ara que fa les maletes i que a penes l'han ensenyat en la campanya electoral, en este moment de records i balanços, em pareix de ben nascuts reconéixer els justos mèrits dels seus anys com a president. Rar, no? Per tant sàpia que no tot el que ha fet ha caigut en sac foradat. Hi ha gent que sap valorar la dificultat del vostre treball i la soledat en què a vegades heu de bregar amb la realitat. Sort. Jo què sé...

Aquest video, encara que fort, no és del Sardà. Apaga el so del reproductor
http://www.todoviral.com/single.php?v=c4Y-KuBnNN0

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites