dilluns, 21 de novembre del 2011

LA DESOCUPACIÓ I LA CRISI ECONÒMICA AFONEN EL PSOE

Són molts milions de gent parada. Açò no es pot sostindre davall cap aspecte. No hi ha explicació possible per a la gent que ha perdut la seua ocupació. Tots els acomiadaments són injustos i a més els jóvens veuen el seu futur molt incert i les seues expectatives i esforços en l'estudi per a aconseguir l'ocupació són desoladores. El PSOE, ha d'assumir la part de culpa que li correspon, pot ser, en no haver gestionat la crisi millor i reflexionar, tindrà temps, per a recuperar alguns dels seus principis que ha hagut de renunciar i oferir una alternativa més moderna i d'acord amb els temps que ens va a tocar viure. Deixar passar a gent, amb saba nova, generadora de noves idees i principis per a recuperar la confiança que hem perdut.
Als companys i simpatitzants del PSOE. encara que les derrotes tothora dolen i esta més per com ha sigut de severa, dir-los que: No hi ha temps per al desànim i de lamentacions, a treballar: Prepareu bé el canvi generacional i cediu pas. A tots aquells que se sentien indignats, especialment jóvens,  i les seues protestes han valgut molt poc, ací tenen un partit per a treballar des de dins, donar-les curs i tramitar-les. Aprofiteu i feu-vos  sentir, este és el moment i este és el partit.
Al PP sort!. Els espanyols els han donat tot el poder per a gestionar esta crisi. Podem confiar que no la continuen pagant els de sempre?.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites