dimarts, 20 de desembre del 2011

DESASTRE ECOLÒGIC A GUADASSUAR

sense olor!
Bla, bla,bla, per a marejar la perdiu, mentides...
Jo sóc testimoni. Quan es va aprovar la ubicació de la planta de fem, també era tot molt bonic, tant que els xiquets anirien d'excursió a visitar-la i berenarien allí. Al costat de la planta també hi ha un abocador de "inerts" soterrat. Una flota de camions bé programada va abocar de tot ja abans d'estar aprovat. En el tracte es deia que una vegada ple es plantarien arbres i passaria la propietat del terreny a l'ajuntament.
Sempre s'ha jugat amb la sensibilitat de la gent prometent llocs de treball, especialment quan és escàs. Ens han dit que 56, però voldríem saber amb anterioritat, com es van a seleccionar, o dependran del dit de l'alcalde (com sempre).
Jo ni he vist xiquets visitant la planta, encara sort, només hem patit durant molts anys una olor insuportable i vomitiva. Tampoc he vist arbres plantats, sinó qualsevol classe d'abocaments sense control i sense cap tipus de preparació de terrreny, que segurament estan contaminant l'aqüífer i peixos morts en la séquia Reial per lexiviats. També Guadassuar té una zona industrial molt àmplia per a buscar empreses i donar una altra classe d'ocupació.
I per a acabar, clar que tots els alcaldes de la Ribera estan d'acord, excepte el de l'Alcúdia, Per què serà?, o és que el nostre alcalde no es dóna compte del pes que els ha llevat de damunt?. Sobre donar tants diners i tant de treball cap alcalde s'ha barallat per portar la ganga al seu municipi, que casualitat!.
Per a prendre esta greu decisió irreversible, ha pensat en el benestar del poble o de vosté?. On estan els regidors populars, coresponsables de la pitjor decisió que s'ha pres en la història del nostre poble?. El PP local, també recolza tan gran desbarat?.

Si Guadassuar no es mobilitza, s'arribarà tard al desastre ecològic. Fora el fem de Guadassuar!.

ÚLTIMA HORA !!!
Las Provincias 23-12-2011
Ajornat el ple sobre la planta de residus
El ple del Consorci de la Ribera i la Valldigna va haver de suspendre's en el primer punt de l'orde del dia al no haver rebut alguns dels alcaldes la convocatòria amb les pertinents 48 hores d'antelació. D'esta manera, la possible aprovació de la construcció d'un depòsit ecològic i una planta de voluminosos a Guadassuar s'haurà de debatre en un mes. En l'orde del dia també estava inclosa l'opció de no construir més ecoparcs unificar els actuals per a reduir costos.
Amb anterioritat a la sessió, unes 100 persones entre representants polítics de tots els partits de l'Alcúdia (PSPV, PP i Compromís) i d'altres poblacions i veïns es van concentrar a les portes de l'auditori per a protestar contra esta instal·lació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites