dimarts, 27 de desembre del 2011

LA BIBLIOTECA DE GUADASSUAR PREMIADA

La biblioteca de Guadassuar premiada pel Ministeri de Cultura
El Ministeri de Cultura a través de la Campanya Maria Moliner ha sel·leccionat el projecte de foment lector 2011 de la Biblioteca Pública Municipal de Guadassuar com un dels 300 millors projectes de les biblioteques espanyoles de menys de 50.000 habitants.
 La biblioteca de Guadassuar al llarg de 2011 ha realitzat: una lectura dramatitzada, quatre sessions de conta-contes, sis tallers literaris, dos espectacles de titelles, dos presentacions de llibres i estudis, una bibliopiscina, una exposició i dos concursos literaris, a més de 15 visites escolars i un programa de formació d’usuaris en col·laboració amb l’IES.
Amb la d’este any sumen 10 edicions en què la Biblioteca de Guadassuar ha estat sel·leccionada, d’un total de 14 edicions amb què compta el Concurs de projectes d’animació a la lectura Maria Moliner. A més del reconeixement, el premi consisteix en un lot de 200 llibres infantils i juvenils.
La nostra felicitació a l'Ajuntament i a la bibliotecària Teresa Gomis Baixauli, per la seua bona tasca i perquè ha sabut canalitzar els diners pressupostats en animació lectora, concursos literaris, premis… especialment per als xiquets/es.

1 comentari:

  1. Gràcies Vicent.
    Aprofite per animar també els adults a participar de les activitats de la biblioteca, que és el públic que més costa d'apropar a les propostes que fem.
    Salut,
    Teresa

    ResponElimina

contador de visites