diumenge, 18 de desembre del 2011

TOT EL FEM A GUADASSUAR


WC de la zona recreativa La Garrofera

En la crònica setmanal de la Ribera d'Aureliano Lairón, ens dedica el principal titular: Tot el fem, a Guadassuar
Levante EMV 18-12-2011
A Guadassuar el 22 de desembre li va a tocar la grossa. El Consorci Ribera i Valldigna decidirà eixe dia la ubicació de l'abocador comarcal que anirà a parar al municipi. L'alcalde, José Ribera, mostra els terrenys sobre els quals s'emplaçarà. La localitat concentrarà en dos km2 la planta de fems, un nou centre per a tractar residus voluminosos i el depòsit per a rebutjos. Tota el fem pararà a Guadassuar.
Sr. Lairon, gràcies per recordar-nos que som l'únic poble de la comarca (València, C.Valenciana, Espanya i del món) que volem el fem (la nostra solidaritat és famosa). Només els països tercermundistes reben els rebutjos dels rics a canvi de diners. El nostre alcalde, com a president responsable del Consorci, així ho ha decidit a canvi de no sé quants euros per tona i 56 llocs de treball. He de dir-li que també rebrem els residus sanitaris (Ja està construïda la Planta de tractament). La primera autoritat local i el partit que el sustenta el PP, han decidit canviar de plantejament ( ja desfasat, i de rics) dels camps de golf, col·legi anglés, palau de congressos, hotel i 4000 cases pel fem. Els veïns no protestem, ni ens manifestem, tot ens dóna igual. El dimecres 16 de novembre, en este bloc i amb el títol de "Guadassuar i l'Alcúdia, bon veïnat", comente que, l'única cosa que falta és ubicar els residus nuclears, per tant si Zarra no els vol, preguem al senyor Alcalde que es done pressa, encara caben a Guadassuar, així el repartiment de la grossa serà major i tocarem a més. Tots contents i augmentant el nombre de vots. Que s'ensenyen els altres pobles.
Més informació:
Levante 17-12-2011
El Pais 18-12-2011
Ribera Exprés 17-12-2011

1 comentari:

  1. Quina solera deixarà el alcalde basura, si que ens enrecordarem d'ell, i per molts anys. Es com el rei Midas però en lloc de or, tot el que toca ho convertix en fem.

    ResponElimina

contador de visites