diumenge, 31 de maig del 2015

RESPOSTA I DESIG


Als que s’identifiquen amb:
·         Valencianisme progressista.
·         Ecologisme polític de caràcter estable.
·         Obert a la participació ciutadana amb           vocació de liderar una alternativa política       d’obediència valenciana, progressista i verda..
·         Aprofundiment en l’autogovern de la teua     comunitat autònoma i la defensa del valencià.
·         Sistema educatiu públic i de qualitat.
·         Sistema sanitari universal públic i de qualitat
·         Esquerra moderna.
·        
El meu respecte. Als que no també. Als que no respecte són aquells de qualsevol col·lectiu que són uns falsos.
És la festa de la democràcia. 
El dia 13 de juny Guadassuar tindrà nou alcalde i regidors a tots ells i al poble de Guadassuar Felicitacions, sort i salut.

3 comentaris:

  1. Guadassuar és un poble arrasat i endeutat fins a les celles per les tropelies de la dreta.
    Si els partits d'esquerra no estan a l'altura i tots a una sense exigències de poltrones (que a més a més no tenen sou) s'arromaneguen i es posen a treballar junts ens hauran defraudat.

    A la pròxima serà millor votar al PP, almenys ja sabem com són i el que volen.

    ResponElimina
  2. HOLA MIGUEL!: FA QUASI UN ANY (12/05/2014) VAIG ESCRIURE EN EL BLOG “HISTÒRIA D’UN DESENCONTRE”. EN AQUELL TEMPS, SI NO M’EQUIVOQUE, JA VAS FER UN COMENTARI. ESTIC D’ACORD AMB ELS DOS I CONTINUE MANTENINT EL FINAL DEL MEU ESCRIT. ESTÀ MOLT BÉ AIXÒ DE POSAR-SE D’ACORD, PROGRAMA, PROGRAMA, PROGRAMA PERÒ... CAL DECIDIR QUI DU A TERME EIXE PROGRAMA. ACÍ ÉS ON REALMENT CAL MULLAR-SE. EIXA ÉS LA MEUA OPINIÓ A VEGADES ENCERTADA I ALTRES EQUIVOCADA LA D’UN JUBILAT QUE AJUDA EN LES CAMPANYES A APEGAR CARTELLS I POCS...

    ResponElimina
  3. Ací tens al teu PSOE. Ja va dir Julio Anguita que PP i PSOE era el mateix. La careta ja fa temps que alguns l'hem descobert. Abans d'assenyalar a gent que encara no ha manat mira qui sós els FALSOS. Otras miradas » El PSOE nos está haciendo un “Hollande” - http://blogs.publico.es/otrasmiradas/4743/el-psoe-nos-esta-haciendo-un-hollande/

    ResponElimina

contador de visites