dimecres, 12 de març del 2014

UNA EMPRESA PROJECTA UN GRAN CIRCUIT DE VELOCITAT PER A KARTS A GUADASSUAR

Els promotors de la iniciativa, entre els que es troba un pilot italià, negocien la compra d’una finca de 450 fanecades
Levante EMV 05.03.2014 | 01:46
CARLOS ALÓS | ALZIRA Una empresa radicada en Silla projecta la construcció d’un circuit de velocitat en el terme municipal de Guadassuar. La negociació està en marxa i els promotors de la instal·lació negocien la compra d’una finca de 450 fanecades. «És un circuit a l’estil de la Fórmula 1, però per a karts», va explicar ahir l’alcalde de Guadassuar, José Ribera, que s’ha reunit amb els impulsors del projecte per a conéixer els detalls. Segons li han traslladat es tracta d’una iniciativa important, perquè a Europa no hi ha una infraestructura d’este tipus, segons Ribera. Entre els promotors hi ha un pilot de velocitat italià, establit en Silla.
La instal·lació s’ubicaria en la denominada finca de Paco CamIno, actualment propietat de l’empresari cellerer d’Ontinyent Rafael Cambra, amb qui els promotors de la instal·lació negociarien la compra. Sobre esta mateixa parcel·la ja es va presentar fa uns anys un projecte per a la instal·lació d’un complex esportiu, que finalment ha quedat paralitzat per la crisi. El pla per a construir el complex i el del circuit de velocitat no tenen relació entre si, ni les empreses que els impulsen i l’únic punt en comú és que ambdós iniciatives pretenen instal·lar-se sobre la mateixa propietat, molt prop del límit amb el terme d’Algemesí.L’alcalde diu que la parcel·la ja té aprovada la Declaració d’Interés Comunitari ( DES) des que una altra empresa va projectar el complex esportiu fa uns anys, per la qual cosa tramitació seria més ràpida, encara que, de moment, no s’ha concretat la venda dels terrenys.L’empresa que va presentar el projecte era Proelit València 2011, S. L i, segons l’alcalde, els seus representants van sol·licitar la declaració d’interés comunitari davant de la conselleria de Medi Ambient. Segons es va informar llavors, entre els promotors del complex esportiu, d’uns 300.000 metres quadrats, figurava un grup d’inversors espanyols i estrangers, que van mostrar interés per la construcció d’un club de camp, que pretenia obrir les seues portes en 2015, encara que la conselleria va negar que tingueren la declaració.

El circuit de velocitat de motos de la Comunitat Valenciana que s’havia de construir en la muntanya La Garrofera de Guadassuar, va anar a parar a Cheste. Ara es tracta d’un circuit de karts (un pilot italià), en la mateixa finca (Paco Camíno) on es pretenia ubicar les instal·lacions per a alt rendiment esportiu (patrocinades per un indú). No estaria millor que l’alcalde dedicara el seu temps i esforç a pensar arreglar els jardins, carrers del poble i pagar deutes.
És una broma o tornem a afegir un nou projecte més a tots els desficacis del PP. 

2 comentaris:

  1. com a pilot seria una gran ilusio perque nia molta gent aficiona que em de anar llunt per a disfrutar

    ResponElimina
  2. nian molts aficionats.a les motos y el volguem eixe circuit que se fasa que seria un gran .poble com guadassuar es faria un poble en un dels millors circuits de españa

    ResponElimina

contador de visites