dissabte, 8 de març del 2014

XXI EDICIÓ D'AGROGUADASSUAR

FACEBOOK AGROGUADASSUAR
LAS PROVINCIAS. 7-03-2014. TALAVERA
FACEBOOK AGROGUADASSUAR
La XXI edició d’Agroguadassuar obri les seues portes esta vesprada a partir de les sis i mitja. Esta Fira Agrícola i Industrial que se celebra a Guadassuar acosta als veïns de la Ribera, un any més, una completa mostra de productes i maquinària agrícola.
En esta ocasió la Fira tindrà lloc el cap de setmana complet fins al diumenge 9 de Març, amb una obertura al públic del recinte firal de deu del matí a deu de la nit.
El recinte firal està situat en el nucli urbà de la població de Guadassuar, ocupant més de 12.000 metres quadrats. En concret, la fira s’ubica en una de les artèries principals de la localitat, com és la Gran Via i els seus carrers veïns.En esta edició, Agroguadassuar compta amb més de cinquanta expositors que arrepleguen les últimes novetats de l’àmbit agrícola i industrial per a oferir una àmplia mostra del sector.
Però la fira de Guadassuar també compta amb altres atractius relacionats amb l’agricultura i la indústria com són una fira tradicional i una exposició de treballs del camp i la mostra del motor.
Agroguadassuar es complementa amb activitats lúdiques que servixen per al gaudi del visitant. Així, es podrà visitar una fira del llibre, artesania i alimentació o atraccions per als més menuts.
Els festers de Sant Vicent Màrtir i a Divina Aurora de 2015 participaran en este esdeveniment amb el seu Gastrofira.
Una de les novetats d’esta edició és la posada en marxa de la 'Línia Verda' patrocinada per Agroguadassuar. Es tracta d’un servici de consultes mediambientals per a empreses i ciutadans de la localitat.
A través d’una aplicació per a dispositius mòbils es poden comunicar les incidències en l’equipament urbà que es detecten per a ser reparades com més prompte millor.
El dispositiu detectarà les coordenades perquè els tècnics puguen acudir al lloc de la incidència d’una forma senzilla i així millorar la comunicació dels ciutadans amb l’ajuntament. ( HO DIUEN I S'HO CREUEN )
Des de l’organització d’esta fira també han programat una sèrie d’actes culturals, socials i esportius durant els dies de la seua celebració.
Enhorabona a totes les persones que han contribuit a que aquesta fira siga un èxit, expositors... i especialment al trebasll de la junta organitzadora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites