divendres, 9 de maig del 2014

COMENÇA LA CAMPANYA DE LES ELECCIONS AL PARLAMENT EUROPEU


Anit va donar començament la campanya de les eleccions al Parlament Europeu amb el tradicional entrebanc de cartells.
LA COMISSIÓ EUROPEA CERTIFICA QUE RAJOY DEIXARÀ A ESPANYA MES DESOCUPACIÓ DE QUÈ ES VA TROBAR
I al capdavant de desocupació a Europa
Quan Rajoy acabe el seu mandat, hi haurà més desocupació en Espanya del que es va trobar a l’arribar a La Moncloa, a finals de 2011.
Eixa és una de les conclusions que es deriven de les previsions econòmiques i d’ocupació de la Comissió Europea que hui s’han fet públiques.
Diu la Comissió que la taxa de desocupació que deixarà Rajoy en 2015 serà del 24% (la que es va trobar, a finals de 2011 era del 22,5%)
La Comissió ve a desmentir així l’afirmació que, en sentit contrari, va fer el propi President Rajoy la setmana passada, dins de la campanya que està desplegant ell i el seu Govern per a exagerar la realitat i dimensions de la tímida recuperació que s’està produint, amb el indubtable objectiu d’enganyar als ciutadans, en plena campanya electoral europea..
La Comissió no sols corregix, empitjorant-la, la previsió d’ocupació que Rajoy va enviar a Brussel·les dimecres passat, també empitjora les previsions del seu Govern respecte al deute públic i el dèficit.
EN CONCRET, LA COMISSIÓ PREVEU :
o Menys creació d’ocupació en 2014 que El Govern de Rajoy
o Major taxa de desocupació tant en 2014 com en 2015.
o Més dèficit en 2014 i 2015 (quasi 2 punts més en 2015!)
o Més deute públic 2014 i 2015.
A més, situa a Espanya al cap de la desocupació a Europa en 2015, junt amb Grècia, amb una taxa de desocupació del 24%

Després de conéixer-se estes dades, el PSOE ha demanat a Rajoy i al seu Govern que eviten discursos triomfalistes i enganyosos sobre la situació de l’economia i que no mentisquen a la gent.

Actes programats per l'agrupació de PSPV-PSOE de Guadassuar per a les eleccions europees.
15 de maig a les 20.00 hores. A la “Sala Multiusos del Ravalet” Xarrada col·loqui amb el diputat de les Corts Valencianes Josep Moreno. La xarrada estará acompanyada amb cervesa i cacauet.

20 de maig a les 20.00 hores. A la Sala Multiusos del Ravalet” Xarrada col.loqui amb el diputat de les Corts Valencianes i ex-alcalde de Torrent Jesús Ros. La xarrada estará acompanyada amb cervesa i cacauet.

22 de maig per la nit. Sopar comarcal a la Sala Rex d'Alzira on intervendrá Ximo Puig conjuntament amb Carme Chacón o un altra personalitat socialista a nivel nacional.
23 de maig per la nit. Sopar d'interventors on s'entregaran les credencials als interventors i apoderats per al dia 25 i final de campanya. Están tots els militants i simpatitzants, convidats.
25 de maig acudim a votar, és important.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites