dilluns, 12 de maig del 2014

FULL INFORMATIU PSPV-PSOE GUADASSUAR

Algunes conseqüències de 20 anys de govern del PP a Guadassuar : El deute de l’Ajuntament de Guadassuar a 31 de març de 2014 és de més de 7 milions d’euros.
Este any totes les residències de mes de 39.000 euros de valor cadastral, places de garatge i terrenys urbans pateixen una licitada del 6% en el rebut de la contribució urbana L’any´2013 ja vam patir una licitada del 18 % en este impost.
Recordem que la privatització de l’aigua potable  que ens ha portat el PP, ha tingut com ha resultat una licitada del rebut d’un 50%.
El tractament del fem que paguem a Guadassuar és un dels mes elevats de tota la comarca de la Ribera. De 48 pobles del Consorci, Guadassuar és el que fa 10 que mes paga L’any´2014 Guadassuar pagarà 64 euros pel tractament del fem; pagarem 40 euros mes que fa 4 anys.
El garatge subterrani de la Plaça de Reginaldo te un cost sols en interessos de mes de 60.000 euros anuals que paguem entre tots. L’alcalde i el PP de Guadassuar, ni tan sols han sabut negociar i reclamar els interessos que li corresponen pagar a la Generalitat.
José Ribera, alcalde de Guadassuar porta 20 anys “xuplant del pot” i malgastant els nostres diners.
Este alcalde amb el suport del PP, ha arruïnat el nostre poble. En una empresa privada i donat estos resultats ja haurien prescindit d’ell. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites