dimecres, 14 de maig del 2014

REFLEXIONS SOBRE PROPAGANDA DE L'AJUNTAMENT DEL PP DE GUADASSUAR

LAS PROVÍNCIAS.ES 8-05-2014
L’Ajuntament de Guadassuar ha destinat en el pressupost de 2014 uns 20.000 euros per al seu Pla d’Ocupació Local. Amb este pla es beneficiaran 53 famílies, encara que de moment s’han contractat a 23 persones. A més, el Consistori s’ha adherit al Programa de Foment d’Ocupació Agrari pel que s’incorporaran durant els mesos d’estiu altres 18 persones. Finalment, a través de la Dipu Et Beca, es contractaran 20 estudiants de Guadassuar per a realitzar pràctiques durant els mesos de juliol i agost en diferents departaments municipals.
Per a pal·liar la desocupació l’ajuntament dedica 20.000 euros. Als parats se’ls contracta per un mes, a mitja jornada i en sou base. O siga, no cal ser “melindrosos”, no estem com per a seleccionar. Estem pitjor que fa 50 anys, eixim una altra vegada als “quatre cantons” a esperar que els cacics de torn contracten com els done la gana?. Ah i gràcies!!!.
"Yo creo que no hay empleo basura ni salarios basura, necesitamos empleo y todos los empleos son buenos. No estamos en una situación para ponernos exquisitos. Cualquier cosa que emplee más gente  bienvenida sea", afirmaba José Vicente González El vicepresident de la CEOE i president de la patronal valenciana.
Hi ha ja massa frases desafortunades contra parats i treballadors. L’última Mònica d’Oriol, que va menysprear la gent sense formació. "Hay un millón de personas así, sin formación y te obligan a pagarle un salario mínimo aunque no valen para nada".
I molt sonades també van ser les declaracions que va fer Díaz Ferrán expresident de la CEOE: "Hay que trabajar más y cobrar menos"Encara que després es retracten pareix que els empresaris tenen molt clar quin futur els espera als treballadors.


Nota de premsa del Partit Popular de Guadassuar (La Veu de Guadassuar 13-05-2014)
l’equip de govern del Partit Popular en l'Ajuntament, seguint la disciplina pressupostària, en l'últim exercici 2013 ha aconseguit un superàvit de 613.000 euros, que s'ha destinat a la cancel·lació de diversos préstecs. Amb esta reducció ja supera la quantitat de 1.200.000 euros el deute que hem amortitzat des de l'inici de la legislatura.
El pla d'ajust contemplava la devolució del deute en un període de 10 anys. Seguint amb esta línia de contenció del gasto públic i amb el cobrament dels pagaments pendents de l'administració, esperem reduir considerablement el temps d'amortització de tots els préstecs pendents. Així mateix tots els empreses que presten algun servici a l'Ajuntament cobren els seues factures en un termini aproximat de 30 dies.
Seguirem gestionant els recursos municipals de la millor manera possible, perquè els ciutadans del nostre poble continuen rebent la prestació de tots els servicis educatius, esportius, culturals".Equip de govern Partit Popular de Guadassuar en l'Ajuntament.
Crec que en lloc de donar-nos la nota de premsa (propaganda) que en l'exercici 2013 l’ajuntament ha estalviat 613000 euros, la primera cosa que havien de dir-nos als veïns és, en que es van gastar més de 7 milions d’euros, més els diners de la subhasta de l’aigua, més les vendes de parcel·les provinents dels PAIs…i després una vegada afegits els gastos financers sabríem quin és el deute real de l’ajuntament. A partir d’ací, podrien establir un pla d’amortització anual i informar els veïns. Perquè igual pot ser que l’estalvi pot ser molt, o pot quedar-se curt. I encara sort que paguen als proveïdors als 30 dies, després de pagar el govern totes les factures que tenien en els calaixos (part del deute), a més pocs proveïdors poden haver-hi en estos moments, En fi a mi no em convencen de res i a més, estic convençut que tot són falòrnies i mentides per a justificar una gestió lamentable i que de veritat s’esmenaria si el causant i responsable pagara el deute d’un inconscient.
Per a major castic dels veïns de Guadassuar, el dilapidador que ha causat este desastre, és l’encarregat de gestionar la seua recuperació econòmica. En qualsevol empresa privada ja haguera sigut despedit. Per ètica i moral democràtica hauria d’haver dimitit, però en este país ningú ho fa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites