diumenge, 4 d’octubre del 2009

EL JUTGE CONDEMNA

Ai, mare!. Nadarem?.
EL JUTGE CONDEMNA A RIBERA PER DESVIAR 1 MILIÓ D’EUROS PER A VPO A LA PISCINA
 L’alcalde de Guadassuar va aprovar amb els vots d’els edils del PP, modificar el destí dels diners ingressats per la venda de sòl a pesar de l’informe en contra del secretari i el veto de la llei
levante emv- 4-10-09 TERESA JOAN-MOMPÓ ALZIRA
El jutjat número 2 de València ha declarat nul l’acord plenari del 29 d’abril del 2008 de l’Ajuntament de Guadassuar, una modificació de crèdits que destinava un milió d’euros procedents de la subhasta de diverses parcel·les municipals a la construcció d’una piscina climatitzada. La condemna ve a ratificar les crítiques del Bloc Nacionalista Valencià d’este municipi, que va denunciar la irregularitat davant dels tribunals i és que, d’acord amb la Llei del Sòl, els ingressos procedents de la venda de patrimoni municipal han de destinar-se a la construcció de vivendes protegides, tal com l’edil nacionalista Joan V. Puchol va advertir a l’alcalde, José Ribera (PP).
Així mateix, secunda l’informe realitzat pel secretari-interventor de l’Ajuntament de Guadassuar, que ja en 2008 va elaborar un informe desfavorable a la decisió de l’alcalde i que va posar de manifest durant el ple en què es va debatre la modificació de crèdits «la il·legalitat de la seua decisió», assenyala Puchol. El canvi de destí dels diners es va aprovar gràcies al vot dels regidors del PP, formació que compta amb majoria en la corporació de Guadassuar.
El consistori deurà ara reintegrar este milió d’euros a la caixa municipal, assegura Puchol, donat que les obres de la piscina climatitzada ja pràcticament han sigut concloses. En este sentit, el nacionalista puntualitza que la denúncia realitzada per este grup municipal no va en contra de les obres de la piscina, una infraestructura que consideren òptima per als veïns, sinó que pretén qüestionar el mode d’actuar de Ribera: «Estem cansats que faça les coses com les fa: sempre està cometent il·legalitats», indica.
L’alcalde, José Ribera, que ostenta la regidoria d’Urbanisme, va dir ahir a Levante-EMV que desconeixia la denúncia del Bloc i no tenia notícies de la condemna.
                                                  
PUCHOL:”L’alcalde sabia que era il·legal”
El portaveu del grup municipal del Bloc de Guadassuar, Joan V. Puchol, va assegurar ahir a Levante-EMV que els nacionalistes van mostrar a l’alcalde, José Ribera, més de tres sentències en què els tribunals anul·laven acords semblants al què el president de la corporació propugnava, per estar en desacord amb els preceptes de la Llei del Sòl. “Les portem al ple i les mostrem allí”, detalla el portaveu del Bloc. En este sentit, Puchol comenta que “esta sentència confirma que la decisió de l’alcalde va ser molt irresponsable, ja que sabia perfectament que era il·legal”. Segons l’edil, la condemna “és el resultat de la pràctica, massa habitual, del govern municipal del PP.”
Nota: El 30 de desembre de 2008, en aquest bloc hi ha una moció del PSPV-PSOE, sobre el mateix tema. Mai contesten y menys per escrit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites