dimarts, 27 d’octubre del 2009

SUGGERIMENT

Segons l’horari previst, cada matí cap a les 11:30 visite la biblioteca. Hui a més he depositat en la bústia de la mateixa el següent escrit:
  
VICENT ROIG LLOBELL, amb DNI 37 631 678 K, veí de Guadassuar i com a tal i atenent la crida realitzada per vosté a través del BIM a la participació ciutadana, suggerint, proposant o comentant des de l’objectivitat i la serietat aquelles millores en infraestructures i servicis que puguen millorar el nostre poble, realitze les següents propostes, que per a mi, poden ser interessants:

1.- He vist en el BIM, que el vicepresident Rambla ha estat en el nostre poble per a interessar-se i conéixer el projecte del Pla Confiança. Si vosté ha fet possible la dita visita, crec que també és el moment per a donar el bot als directors generals i realitzar una visita al conseller/a de Cultura o Patrimoni perquè li done l’impuls necessari a fi que d’una vegada per sempre isquen a subhasta i s’executen les obres de l’Església.

2.- Pense que no s’han gestionat bé els projectes dels PAI. De la mateixa manera que a l’inici es va informar la població amb un acte públic en l’Auditori, perquè no s’informa clarament la població en què ha afectat els país, pels problemes sorgits per la crisi… i es deixa que passe el temps i s’enquiste el problema?. Per què el Sr. alcalde contínua a través de la premsa defenent encara la realització dels mateixos quan passe la crisi?. Sr.alcalde, la situació ha canviat, els temps, les necessitats i les realitats, crec que el que s’ha de fer és adaptar-se al moment i a un futur no massa llunyà, conseqüentment s’ha d’actualitzar el PGOU, el que s’ha presentat està desfasat.

3.- Sr. alcalde isca vosté en la premsa i diga que no vol ni en el poble, ni prop l’aeroport. Les conseqüències i el dany són imprevisible. Que els veïns/es volem per a nosaltres i els nostres fills un poble tranquil. El que vullga aeroport que vaja a Manises, està només a mitja hora.

4.- Que s’han de concentrar els servicis de la població, a fi d’evitar gastos, el màxim possible. Revisar les subvencions i els gastos innecessaris. L’ajuntament no és un pou sense fons.

5.- Es crea el museu de les imatges de la setmana santa. De qui són les imatges? ho dic perquè si ocorre algun contratemps, qui serà el responsable?. S’ha pensat contractar alguna assegurança especial? S’ha pensat a fer algun document de cessió o donació a l’ajuntament?.

6.- En el BIM, llig que la Conselleria de Medi Ambient… reforestarà 60 ha de la Garrofera. Han aconseguit que els treballadors siguen gent de la desocupació local?.

Açò és de moment, com a veí, la meua resposta a la seua crida.

Atentament li saluda
Vicent Roig Llobell
Guadassuar a 27-10-2009

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites