dimarts, 13 d’octubre del 2009

RECURS SENTÈNCIA (TOTAL SEMPRE PAGA EL POBLE)


Les declaracions de l’alcalde ja no ens sorprenen. Això sí, són deplorables. Un xiquet/a de 5t de primària ja sap, per Educació per a la Ciutadania (per això no volien eixa assignatura), que tots som iguals davant de la llei, que tenim els mateixos drets i deures, i que tenim obligació de complir-la i respectar-la. Ací pareix que alguns alcaldes no, que per a fer alguna cosa, si no hi ha recursos per tant, s’infringix la llei i en pau. El fi justifica els mitjans. Com ens van a demanar als ciutadans el que ells no fan?. És ridícul. Si promet fer una piscina, aplaudiments. Si no la fa, aplaudiments. Si s’infringix la llei, aplaudiments. No home, no. Si fa això, vosté i els que han votat a favor són responsables (no els advocats), per tant haurien d’acatar la sentència, complir-la i una altra vegada no ens facen pagar al poble els seus errors caciquils.
I que conste que sóc dels que volen nadar i mentres ací no he pogut, he anat als pobles d’al voltant. A propòsit!, ja han fet els deures i saben com es va a gestionar la piscina?.
Ribera justifica el desviació de diners per a VPO a la piscina al tindre oferta “de sobra”
L’alcalde de Guadassuar recorre la resolució que li obliga a ingressar un milió d’euros ja gastat
«Que em diga el Bloc d’on trauré els diners per a fer la piscina si no és de la venda de sòl municipal»
Teresa Juan Mompó- LEVANTE EMV-10-10-2009
L’Ajuntament de Guadassuar recorrerà la sentència que ha declarat nul l’acord del ple del 29 d’abril del 2008, aprovat amb els vots favorables de l’equip del govern del PP, pel que es va decidir realitzar una modificació de crèdits que desviava un milió d’euros ingressat per la venda de patrimoni municipal de sòl a la construcció d’una piscina climatitzada.
Segons va denunciar el Bloc Nacionalista, este canvi infringix la legislació vigent, perquè la Llei del Sòl establix que els ingressos resultants de la venda de sòl públic han de destinar-se prioritària-ment a la construcció de vivendes de protecció oficial (VPO) i, només si esta necessitat ja està coberta, a altres iniciatives amb l’autorització prèvia del Consell. En este sentit, el secretari-interventor de l’Ajuntament de Guadassuar va emetre un informe desfavorable a la decisió de l’equip de govern, que presidix José Ribera, que va ser exposat durant el ple que es va aprovar la modificació de crèdit, com va publicar el 4 d’octubre El jutjat número 2 de València va ratificar la denúncia del Bloc i ha declarat nul l’acord plenari. No obstant això, l’alcalde defén la decisió adoptada. Segons va explicar Ribera a este periòdic, davant de l’informe desfavorable del tècnic municipal, va consultar al gabinet jurídic que assessora al consistori. Experts en dret urbanístic, assegura, van validar la proposta i, en virtut a este informe, l’Ajuntament de Guadassuar recorrerà la sentència.
A més, l’alcalde considera que la necessitat VPO a Guadassuar estarà més que coberta amb el nou Pla General d’Ordenació Urbana, que està a punt d’aprovar-se. «Tenim VPO per a set pobles! En el concert previ del PGOU hem reservat molt de terreny per a vivendes socials», comenta Ribera. El primer edil diu que la sentència «fa vergonya» i pregunta: «Quin municipi no ha destinat diners de la venda de terrenys municipals a la construcció d’equipaments esportius». Així mateix, clava el portaveu del Bloc, Joan V. Puchol: «Que em diga d’on trauré un milió d’euros per a fer la piscina si no és de la venda de sòl de l’ajuntament». Ribera confia en no haver de reingressar el milió d’euros invertit en la construcció de la piscina climatitzada, com es desprén de la sentència.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites