divendres, 8 de gener del 2010

BUTLLETI INFORMATIU MUNICIPAL

El grup municipal del PSPV-PSOE de Guadassuar,


EXPOSA QUE

Després d'un temps prudencial haver-s'hi produït la renovació estètica en la composició i la millora d'imatge en el disseny del Butlletí Informatiu Municipal, constatem que no hi hi ha succeït el mateix amb els continguts. Es pel que

SOL·LICITA

Al regidor En Salvador Marqués Colomer que ostenta la delegació d'Informació i premsa, s'ocupe d'aquest tema i intente dedicar no tan sols els diners en millorar la imatge del BIM, més be en reunir-se amb l'equip de redacció i dotar cada publicació dels continguts i informació municipal que interessen als veïns/es. Així com fer partícips a tots els regidors (no alguns) que donen una informació detallada d'aquelles feines, projectes i realitzacions de les seues respectives delegacions i competències.

Per aconseguir-ho a més de reunir-se amb l'equip redactor, deuria dotar al mateix del temps i mitjans adients a la tasca a realitzar, i veurà com no s'ompliran fulls sense saber que posar i omplir per omplir. També dona la impressió que la part dedicada als grups polítics queda un poc apretada i amb lletra tan xicoteta que sembla fet aposta per tal que no es puga llegir.

El grup municipal PSPV-PSOE
Guadassuar, gener 2009

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites