divendres, 8 de gener del 2010

SOPAR FUTBOLERO

Des del principi que el València jugava la xampions, un grup d'amics ( de Benimodo, Guadassuar, Alginet, Algemesí) organitzats per Àngel, ens reunim en el bar Mir de la capital de la Ribera, Benimodo. Allí Pepe ens fa el sopar que nosaltres li demanem i en tenim un especial que el fem en l'època de faves "la gran favada". O siga que el pretexte és el futbol, la qüestió és sopar. Si guanya el València doncs millor!, i si perd, doncs hem gaudit de bona companyia i hem sopat. Ahir encertà el resultat Baltasar que no sabia ni contra qui jugàvem i ens parla del preu dels caquis. Ara be, ahir eixirem despagats i preguntant-nos a quin equip anirem a veure?, potser el Barça o el Liverpol.


Xè, quin desastre d'equip tenim. Jo pense que Koeman tenia raó. Sobra tota la mitja, no van ni cara l'aire, és tot vellesa. Però la culpa la te com sempre l'entrenador Unai. Per tindre el vestidor tranquil confià en els veterans, envià fora als jóvens com Zigic (al Ràcing s'unfla de fer gols) i a Banega ( cedit a l'At. Madrit), Maduro com no se'n va el posa de defensa. I mentre manté a Morientes, Albelda, Angulo, Baraja, Helguera (aquest se n'anà perquè com l'entrenador posava als anteriors i a ell no, s'enfadà, i en raó) i per a postre fitxen a Cèsar quan deixaren anar a Cañizares i a Hildebrand confiant com a suplent en Güaita. Que esperen en vendre a Vicente, Torres, Edu?, però si aquets ja no es recuperen ni amb curandero!. Quant pagaren per fitxar a Del Horno? I per on para Hugo Viana?. Anda! i que no vendran a Villa i a Silva , però que no recordeu el que passà amb Mendieta i Farinós. El meu amic Enric diu, que ell no vol que els venguen, que el que l'importa es veure'ls jugar en el València. Açò no ho arregla ningú. No sé el que serà millor si fer una derrama, llevar l'esdeveniment de fórmula 1, o no, total es fa un esdevenivent més que és salvar el València! Amunt València! Que paguen als jugadors, estem en crisi! ¡Unai vete'n ja!. Soriano, veste'n, t'enganyen fins i tot venen-te finques. Quins presidents tenim Soler!, Paco Roig!. Només faltaria que no anàrem a sopar ara que Pepe ha comprat una televisió gran.

De moment per a la pròxima temporada proposem com l'entrenador que tots portem dins que queden en la plantilla:

Porters: Renan - Guaita - César

Defenses: Marchena - Albiol - Alexis - Del Horno

Mitjos: Michel - Maduro - Banega - Fernández

Delanters: Pablo - Zigic - Vicente - Mata

Ens fitxaran: Joaquín - Villa - Silva

Baixes: Moretti - Miguel - Edu - Albelda - Baraja - Morientes - Curro Torres - Hugo Viana - Angulo ... Qui més? Aprofiteu i digueu la vostra opinió.

Altes: Jugadors del Mestalla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites