divendres, 8 de gener del 2010

PRESSUPOSTOS DE L'ANY 2008

El grup municipal del PSPV-PSOE de Guadassuar,

EXPOSA QUE

Als moments presents, la conjuntura de crisi econòmica que afecta als països desenvolupats ens inclou de manera directa com a ciutadans i com a membres del nostre poble i del nostre ajuntament es pel que
Presenta aquesta moció per a tractar-se al pròxim Plenari Municipal i

SOLICITA

Que el senyor Alcalde prenga nota com a responsable màxim i aplique als pròxims pressupostos una política adient a la situació concreta que vivim en aquests moments.

Proposem entre altres les següents mesures:
1. Esforç en la contenció de les despeses. Controlar i evitar la superació sistemàtica de les despeses destinades a les activitats esportives, culturals i lúdiques. No infringir prioritats legals en matèria de subvencions. Direcció eficaç en la direcció de personal, no a les excessives gratificacions que es concedeixen i altres aspectes puntuals; Controlar les irregularitats en les contractacions i en la gestió de les nòmines; No als serveis de tracte successiu sense contractar. Vigilar les irregularitats en la formulació dels comptes de recaptació. (acta sessió plenària 27-9-2007 punt 9.1)
2.- Reducció dels impostos i taxes municipals. Reducció de l'IBI un 25%.
3.- Com a mesura exemplaritzant: La renúncia de les percepcions econòmiques que estan rebent els regidors en aquesta legislatura per un horari de difícil i dubtós compliment (excepte honroses excepcions). Remunerar tan sols les hores autoritzades i supervisades per l'alcalde dedicades a actuacions concretes i específiques.
4.- Congelar les percepcions per Plenaris, comissions ... dels regidors de tots els grups.

5.- Congelar el sou de l'Alcalde.

6.- Dedicar una partida amb una consignació pressupostària suficient (congelar projectes d'obra) i dedicar els diners per contractar el màxim de gent possible que es troben amb més necessitats i en l'atur. Realitzar obres menors per millorar el poble. Buscar la subvenció de Conselleria, Estat o Comunitat Europea per la realització d'un projecte al poble. (En 1994 el pla fou reforestar i netejar la Garrofera amb 10 o 15 milions de subvenció). Podria servir un altra vegada?.
Si al mes d'octubre s'ha igualat la tassa de l'atur a la Comunitat Valenciana a la de 1994, i la previsió és que vaja a pitjor, el nostre ajuntament ha de fer una previsió en la qual la contractació de gent de l'atur serà superior a més d'un centenar de persones.


Grup municipal PSPV-PSOE
Guadassuar, novembre de 2008

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites