dimecres, 20 de gener del 2010

EL FI D'UN ABSURD

EL CONSELL ANUL·LA EL PAI DE 6000 CASES DE GUADASSUAR

Este tema ja no el vaig a comentar, perquè l’hem tractat en diverses ocasions en este blog ( 30-12-2008, 12-01-2009, 1-05-2009, 27-10-2009). La meua opinió és de sobra coneguda i vos remet al meu escrit publicat el 26 de desembre del 2008 (encara que la data real és del 30-04-07) amb el títol: UN FALS URBANISME A GUADASSUAR. Pareix escrit hui i no té deixalla. En esta ocasió només demane, per la gravetat de l’assumpte, a qui corresponga que "S’ASSUMISQUEN RESPONSABILITATS"
Teresa Joan mompó – Alzira Levante Digital
El PAI dels camps de golf de Guadassuar no ha pogut amb els handicap de la legislació urbanística i la crisi de la construcció. La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Vivenda ha acabat per rematar este projecte, que encara no havia alçat el vol a pesar que porta rodant més de quatre anys.
Un informe de la Direcció General d’Ordenació del Territori ha obligat a modificar el Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) de Guadassuar i a eliminar d’este el sector SUZR-4 golf, que preveia la reclassificació de 2,5 milions de metres quadrats en la zona del Molí Pinet i del Pi Redó per a desenrotllar un Programa d’actuació integrada (PAI) per a la construcció de 6.000 vivendes, dos camps de golf, dos hotels i un palau de congressos.
Segons la conselleria, la tipologia que proposa este PAI és contrària al model de ciutat compacta establit en la Llei d’ordenació del territori i protecció del paisatge i en el Reglament d’ordenació i gestió territorial. Sorprén esta decisió després que la mateixa conselleria, aprovara a l’abril del 2007 (just abans de les últimes eleccions municipals, en les que el PP va passar de 6 a 8 regidors) el document de Concert previ del PGOU, que ja preveia este PAI.
La conselleria considera ara que el model urbanístic proposat per l’Ajuntament de Guadassuar suposa "un creixement excessiu del municipi a curt i mitjà termini".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites